VÆLG AFDELING:
Egedal IdrætsFællesskabLedøje-Smørum TennisklubSmørum RulleskøjteklubÆldre i BevægelseLedøje-Smørum HundeklubLedøje-Smørum Badminton  Vestskovens Rideklub  Ganløse Fitness Klub
VESTSKOVENS RIDEKLUB
KLUB PORTAL
Glemt Login?
Velkommen til Vestskovens Rideklub
VIGTIG INFORMATION 
VIGTIG INFORMATION TIL ALLE !!

Er du eller har du været medlem før i en af de klubber der benytter dette medlemssystem, må du IKKE oprette dig igen, men du kan få adgang til dit brugernavn/password ved at trykke glemt login.

Hvis du har modtaget en mail vedr. dit medlemskab af VSR, eller med faktura til betaling af kontingent, så ER du allerede oprettet i systemet, og skal IKKE oprette dig igen

Modtager du ikke en mail retur, SKAL du kontakte klubbens kasserer på kasserer@vsr.dk, der vil rette dine informationer, således du kan få dit brugernavn/password.


INFO TIL NYE MEDLEMMER 

Vil du gerne meldes ind i Vestskovens Rideklub?
Så skal du først oprette dig som bruger i vores klubportal og derefter køber du et medlemskab.
Det er vigtigt, da portalen er vores system bl.a. til håndtering af medlemskontingent og kommunikation med kommunen om tilskud.
Der gør du ved at klikke på "Indmeldelse i Vestskovens Rideklub" i topmenuen herover.

Vejledning i indmeldelse og betaling af kontingent.
Vejledning i hvordan du melder dig ind, køber og betaler dit kontingent finder du på vores hjemmeside her: Nyt medlem i Vestskovens Rideklub


Betingelser for medlemsskab
Når du melder dig ind, accepterer du dermed også vores vedtægter og dermed bl.a. også følgende:

  • Ved indmeldelse sig hermed i Vestskovens Rideklub og er du indforstået med at skulle respektere de for medlemmerne gældende love og bestemmelserne i klubben i øvrigt.
  • Du er endvidere indforstået med, at en eventuel udmeldelse skal ske skriftligt og kun kan være gyldig, såfremt der ikke henstår et økonomisk mellemværende mellem dig og klubben.
  • Dit kontingentet skal være betalt frem til udmeldelsesdagen og udmeldelse skal ske til klubbens kasserer senest én måned før den 1. januar.
  • Dit medlemskab fornys automatisk hvert år, hvis ikke du opsiger det rettidigt.
  • Hvis ikke du betaler dit medlemsskab rettidigt, så kan klubben opkræve et gebyr, hvis vi skal skrive til dig og rykke for betaling.
  • Kontingentrestance kan jf. vedtægterne medføre bortvisning.


Du kan læse mere om vores regler og vedtægter her på vores hjemmeside: Klubbens vedtægterINFO TIL NUVÆRENDE MEDLEMMER 

Medlemskontingent
Opkrævning/Faktura for medlemskontingent for hele året sendes ud på mail i starten af januar til betaling senest den 31. januar

Der kan der KUN betales for kontingent med Dankort eller Mobilepay (Dankort) via klubportalen.
Hvis ikke du har Dankort, så send en mail herom til kasserer@vsr.dk.

Vejledning til hvordan du betaler dit medlemskontingent, finder du på vores hjemmeside her: Vejledning til betaling af kontingent

Dn brugerID til login, er dit medlemsnummer, som du kan finde på dit medlemskort.

Har du problemer med at logge ind på klubportalen, så send en mail til kasserer@vsr.dk

BEMÆRK at det IKKE længere er muligt, at betale klubkontingent kontant eller ved overførsel til klubbens bankkonto.

Kontakt kasseren på kasserer@vsr.dk hvis du har problemer med betalingen.


VIGTIGT!
Du må IKKE oprette dig igen, hvis ikke du kan huske dit login. Prøv først om du kan få den tilsendt ved at oplyse din mailadresse i klubportalen.
Og får du ikke en mail herfra, så send en til kasserer@vsr.dk, så vi evt. kan rette din mailadresse  og sende dig dit login.

Udmeldelse
Hvis i ønsker at melde jer ud, skal i meddele dette skriftligt til kasseren - og gerne på mail til kasserer@vsr.dk senest den 30. november.
I starten af december fornys jeres medlemskab automatisk og i skal derefter betale fuld pris for hele det efterfølgende medlemsår.


Korrekt Fødselsdato og Mailadresse
Vi SKAL have korrekt fødselsdatog og mailadresse på alle medlemmer.
Det er en forudsætning for, at vores medlemssystem fungerer og for at vi få de korrekte tilskud fra kommunen.Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Vestskovens Rideklub | Margretelund 3 | Tlf.: 44680217 | CVR: 34104956